在日コロンビア大使館の永松パオラさん(教育・学術協力員)が、東大・スペイン・中南米学生交流プログラム「匠」第2日目の斎藤兆史教授(東京大学大学院教育学研究科)による基調講演とレセプションにお越しになり、本学学生とや中南米からの留学生たちとひと時を過ごされました。(2016年3月22日)
Ms. Paola Nagamatsu (Education and Cooperation Affairs) from the Embassy of Colombia in Japan came to the talk delivered by Dr. Yoshifumi Saito (Graduate School of Education, the University of Tokyo) and attended the reception, interacting with UTokyo students as well as some international students from Latin America (March, 22, 2016).